Betaalmethodes

Ideal:

Betalen met IDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving via je eigen bank. Zodra de betaling is voldaan, zal de bestelling in orde worden gemaakt en verzonden. Je ontvangt een verzendbewijs van ons zodat je je bestelling kunt volgen.

Klarna Payment:

Liever achteraf betalen? Dat is geen probleem.  Als je kiest voor achteraf betalen met Klarna ontvang je je bestelling in huis en heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Je ontvangt een factuur via de mail van Klarna. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Apple-pay:

Snel en gemakkelijk betalen kan via apple-pay. Zodra de betaling is voldaan, zal de bestelling in orde worden gemaakt en verzonden. Je ontvangt een verzendbewijs van ons zodat je je bestelling kunt volgen.

Paypal:

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat je financiële gegevens kenbaar worden gemaakt met een paar eenvoudige klikken betaal je je aankoop snel en gemakkelijk.

Betalen bij afhalen:

Als je kiest voor afhalen, dan kan je je bestelling ook met pin betalen.

Creditcard:

Ook kun je kiezen voor betaling met creditcard. Bij deze betaalmethode kan de levering 1 of 2 dagen langer duren. Dit omdat de verwerking van een creditcard betaling wat langer duurt.